Despre noi

Global HR este o agentie de forta de munca specializata in aducerea de muncitori din Asia in Romania. Echipa Global HR este formata din experti in recrutare, avocati si consultanti cu experienta indelungata in domeniul legislatiei muncii si imigratiei.

Departamentul de recrutare este condus de specialisti experimentati in identificarea si selectarea candidatilor potriviti, avand o retea extinsa de parteneri si contacte in tarile asiatice. Acestia asigura procese de recrutare riguroase, inclusiv verificarea competentelor si experientei profesionale, precum si verificarea antecedentelor penale si a altor aspecte relevante ale candidatilor.

Consultantii de business din echipa Global HR ofera servicii de consultanta personalizata si asistenta pentru companiile care colaboreaza cu agentia, astfel incat acestea sa poata beneficia de eficienta maxima in procesul de recrutare si integrare a muncitorilor asiatici.

Global HR se angajeaza sa ofere servicii de calitate superioara, asigurand o colaborare transparenta si sustinuta cu companiile partenere si cu muncitorii adusi in Romania. Agentia se concentreaza pe construirea unor relatii de incredere pe termen lung cu clientii si partenerii sai, cu scopul de a aduce valoare adaugata in procesul de recrutare si integrare a muncitorilor asiatici in piata muncii din Romania.